Persoonlijk contact

Wij ontmoeten u graag! Neem contact op voor een persoonlijke rondleiding of maak kennis met ons tijdens één van onze andere activiteiten!

Persoonlijke rondleiding

U bent van harte welkom op Beatrix. Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie en een gesprek over alles wat onze school u en uw kind kan bieden. Voor een fijne schooltijd is een prettige sfeer op school net zo belangrijk als de kwaliteit van het onderwijs. U mag ons altijd bellen voor het maken van een afspraak, of vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Persoonlijke Rondleiding Beatrix Octant
Inloopmomenten Beatrix Octant

Inloopmomenten

Vijf keer per jaar worden ouders door hun kinderen in de klas ontvangen. De kinderen laten hun schoolwerk zien en vertellen wat zij leren in de klas. Zo kan uw kind het werk waarop hij trots is aan u laten zien en krijgt u een beter beeld bij de verhalen die hij thuis vertelt over school.

Inloopmomenten Beatrix Octant

Octant ouderavond

Voor bestaande en oriënterende ouders organiseert Octant regelmatig ouderavonden. Op deze avond kunt u op een inspirerende en informatieve manier kennis maken met onze school.