Veelgestelde vragen

Lees hier onze antwoorden op een aantal veelgestelde vragen van (oriënterende) ouders!

Hoe kan ik mijn kind aanmelden voor Beatrix?

U kunt uw kind aanmelden door te bellen met onze school of door het aanmeldingsformulier op onze website in te vullen. Klik hier voor meer informatie.

Hoe meld ik mijn kind ziek?

Wanneer uw kind ziek is, verzoeken wij u dat vóór 8:30 uur telefonisch te melden. De school is vanaf 7:30 uur telefonisch te bereiken. Van harte beterschap alvast!

Hoe kan ik mijn kind aanmelden voor de naschoolse opvang?

Wij werken samen met de voor- naschoolse opvang van BSO SkippyPepijn. U kunt uw kind hier aanmelden. U kunt ook kiezen voor de diensten van Kindercentrum ZieZoo.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden voor de overblijf?

U kunt uw kind aanmelden voor de overblijf door het aanmeldingsformulier af te halen bij de balie van school. U kunt het formulier ook digitaal invullen op deze pagina.

Hoe kan ik mijn kind aanmelden voor schoolmelk?

Op de website van Campina kunt u uw kind zelf aanmelden voor schoolmelk. Op de afgesproken momenten krijgt uw kind dan melk in de klas. Geef de ingangsdatum door aan de leerkracht.

Hoe kan ik iets doorgeven aan de leerkracht van mijn kind?

Wanneer u een korte boodschap heeft, kunt u uw kind een briefje meegeven. U kunt ook even langslopen bij de leerkracht van uw kind. Dat kan het best ’s morgens voor schooltijd of ’s middags na schooltijd. U kunt de leerkracht van uw kind ook een email sturen. Klik hier voor de contactgegevens van al onze collega’s.

Hoe vraag ik extra verlof aan?

Extra verlof vraagt u schriftelijk aan. U moet hiervoor een formulier invullen. Het formulier is af te halen bij de balie van school. Meer informatie over de regels voor het aanvragen van extra verlof vindt u hier op de website van gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Waar kan ik terecht met mijn vraag over de betaling van de overblijf?

Uw vragen met betrekking tot het overblijven kunt u stellen aan de overblijfcoördinator. Of u kunt een mail sturen naar: overblijven.beatrix@octant.nl

Wanneer zijn de schoolvakanties en studiedagen?

Alle schoolvakanties en studiedagen staan in onze jaarplanning. Die vindt u hier.

Wanneer zijn de rapportgesprekken?

De data van de rapportgesprekken staan in onze jaarplanning. Die vindt u hier.

Hoe kan ik een afspraak maken met de leerkracht of de kwaliteitsondersteuner?

Onze kwaliteitsondersteuner is Aafke Sizoo. Voor een afspraak kunt u bellen met school. U kunt haar ook een email sturen. Aafke is bereikbaar via a.sizoo@octant.nl.