Onze school

Alle kinderen zijn welkom op Beatrix. We willen graag een fijne en vertrouwde plek bieden aan elk van onze leerlingen. We zijn ervan overtuigd dat ieder kind zijn eigen unieke sterke kanten heeft en zetten ons elke dag in om deze naar boven te halen. Zo creëren we een school waarin we ons allemaal fijn voelen én gezamenlijk veel leren!

"We voelden ons op de Beatrix vanaf dag 1 helemaal thuis. Het is een warme school met fijne leraren en betrokken ouders. Kinderen kunnen zijn wie ze zijn en krijgen oprechte aandacht om te ontdekken, te ervaren en te groeien."
Margriet Torres Muñoz
Zoon in groep 8, dochter in groep 4

School in cijfers

Hier vindt u resultaten waaruit blijkt hoe wij scoren ten opzichte van het landelijk gemiddelde en hoe onze leerlingen, ouders en leerkrachten Beatrix waarderen.

Sfeer & veiligheid

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich bij ons op school prettig voelt en weet waar hij aan toe is. Een veilige en vertrouwde omgeving is de basis van alles.

Ondersteuning

Niet ieder kind is hetzelfde en dat realiseren wij ons maar al te goed. Speciale begeleiding en uitdaging zorgen voor passend onderwijs voor íeder kind.

Lesprogramma

Benieuwd hoe onze lessen eruit zien? Ons lesprogramma is erop gericht om het maximale uit ieder kind te halen.

Vakken

Wij werken zoveel mogelijk met een vast dagritme. Tijdens zijn schoolcarrière krijgt uw kind een zorgvuldig afgewogen pakket van vakken en lesonderwerpen.

Persoonlijk contact

Wij ontmoeten u graag! Dit kan door middel van een persoonlijke rondleiding of bijvoorbeeld op onze open ouderavond en jaarlijkse Goede Doelendag.