Moderne school Pijnacker

Wetenschap & technologie op Beatrix wordt gebruikt om kinderen te stimuleren nieuwsgierig, ondernemend en probleemoplossend bezig te zijn. Op onze school speelt technologie een belangrijke rol. Bij Beatrix kan uw kind de wereld door middel van technologie ontdekken. Lesonderdelen als leren lezen, schrijven en rekenen worden door middel van tablets ondersteund. Met het werken aan deze vaardigheden raken de kinderen vertrouwd met het functioneren in onze maatschappij. Daarbij is het een middel om leerlingen uit te dagen om hun verschillende talenten te ontwikkelen.

Het lesprogramma

Dankzij het basisschoolonderwijs biedt Beatrix de mogelijkheid om de wereld door middel van moderne digitale middelen beter te kunnen ontdekken. Om het optimale resultaat vanuit uw kind te kunnen halen worden de moderne middelen aan uw kind aangepast. Het leerproces van de leerlingen wordt door moderne apps bijgehouden. Het is namelijk begrijpelijk dat de kinderen verschillende behoeften hebben en dat ze in een andere ontwikkelingsfase zitten. Zo wordt het onderwijs wat betreft instructie, niveau en tempo steeds beter afgestemd op ieders persoonlijke leerlijn.

Ervaar zelf de wetenschap en technologie bij Beatrix

Tablets spelen bij het basisschoolonderwijs van Beatrix een essentiële rol. De nadruk ligt op tabletonderwijs, mediagebruik en mediawijsheid. Wilt u de inzet van wetenschap en technologie op onze basisschool zelf ervaren? Kom dan eens bij Beatrix, onze basisschool in Pijnacker langs. Om een afspraak te maken mag u ons altijd bellen. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wilt u meer informatie over onze aanpak bij Schatkaart weten? Bekijk dan onze schoolgids.

"Onze keuze voor de Beatrix was puur op gevoel. Elke dag wordt dat gevoel waargemaakt. Er werkt een bevlogen team met oprechte aandacht voor ieder kind. Er is veel ruimte voor leerlingen die extra uitleg of extra uitdaging nodig hebben."
Diederik Ellerbroek
Dochter in groep 7, zoon in groep 4