Christelijke Basisschool Pijnacker

Christelijke basisschool

Beatrix is een christelijke basisschool waar doorlopend wordt gestreefd naar verbetering en groei. Kinderen krijgen alle ruimte om te zijn wie ze zijn en krijgen de oprechte aandacht om te ontdekken, te ervaren en te groeien. Beatrix werkt vanuit de christelijke traditie waarin leerkrachten de kinderen actief begeleiden bij hun ontdekkingstocht naar de eigen identiteit. Ze geven hierbij betekenis aan Bijbelse kernbegrippen. Beatrix hecht veel waarde aan goede kwaliteit en kennis en is daarom onderdeel van Octant, het christelijke schoolbestuur voor Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw en Den Haag. Door te werken aan gezamenlijke kernwaarden die op elke Octant-school gebruikt worden: zelfbewustzijn, ontdekkend leren en duurzaam samen, worden leerlingen voorbereid op een verantwoordelijke en succesvolle deelname aan de maatschappij. 

Basisschool in Pijnacker

Beatrix is één van de negen scholen die onderdeel zijn van Octant en staat in de oude kern van Pijnacker. Hier wordt kinderen, ouders en leerkrachten een overzichtelijke, veilige en vertrouwde omgeving geboden met oog voor elkaar. De meeste kinderen die bij ons naar school gaan, zijn woonachtend in het centrum van Pijnacker of Ackerswoude. Ook komen er kinderen uit Tolhek, Klapwijk en verwelkomen we kinderen uit Koningshof en Pijnacker-Noord. Het christelijke schoolbestuur voor Pijnacker-Nootdorp, Delfgauw en Den Haag heeft een duidelijke misie, visie en kernwaarden. Als ouder kiest u voor één school waarbij u de jarenlange ervaring en acutele kennis van negen scholen bij elkaar krijgt, want 'samen bereik je meer'. 

Beatrix in cijfers

Wij vinden een prettige sfeer en een fijne leeromgeving net zo belangrijk als de kwaliteit van ons onderwijs. Ons onderwijs, persoonlijke aanpak en professionele wijze wordt daarom ook zo goed beoordeeld door leerlingen en ouders, waar wij enorm blij mee zijn. Beatrix scoort op bijna alle belangrijke thema’s boven het landelijk gemiddelde. Onze leerlingen beoordelen de kwaliteit van het onderwijs met een 8,2 en de sfeer met een 8,5.

U kunt deze pagina bekijken voor nog meer cijfers, rapporten en prestaties van Basisschool Beatrix. 

Meer weten?

Meer weten?

Wilt u meer informatie over christelijke basisschool Fontein in Den Haag? Hieronder kunt u onze schoolgids downloaden, of neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Download